ORMAN MİKSİR "Ulu ormanları hayal edin, işte tüm o hayalin özü benim içimde.."
ORMAN MİKSİR "Ulu ormanları hayal edin, işte tüm o hayalin özü benim içimde.."

ORMAN MİKSİR "Ulu ormanları hayal edin, işte tüm o hayalin özü benim içimde.."

137 Değerlendirme
*Kargolarınızda meydana gelebilecek olası hasar ve eksiklikleri "KARGO AÇILIM VİDEOSU" ile belirtmeniz zorunludur: Kargo açılım videosu, kargonuz elinize ilk ulaştığı anda paket hiçbir şekilde işlem görmemişken çekilmelidir. Paket açıldıktan sonraki halinin çekiminin yapılması hiçbir anlam ifade etmemektedir. Bu gereklilik günümüz e-ticaret dünyasında alıcı ve satıcıyı hukuki anlamda koruma amacıyla kullanılan bir uygulamadır. Şartlar sağlandığında hemen iade/telafi yapılacaktır. Aksi taktirde işletmemiz tarafların haklılığı fark etmeksizin herhangi bir telafi sorumluluğunda değildir. Alıcı taraf ticareti gerçekleştirirken Satış Sözleşmesi'nde bu durumu kabul ederek siparişini verir.
Ürün Açıklaması
ÇOK BÜYÜK emek ve alın teri elbet.. tümüne değecek, umudum ÇOK BÜYÜK 🌲🌲🌲

OR-MAN Miksir söz verdiğim gibi 6 aylık bir çalışma sonunda karşınızda. Bakalım neler var içinde (miktar olarak çoktan aza doğru sıraladım);

☆ Kav Mantarı Ekstraktı
☆ Ökse Otu Ekstraktı
☆ Yapışkan Andız Otu Ekstraktı
☆ Çam Sakızı Sirkesi
☆ Akgünlük Sakızı Sirkesi
☆ Tıbbi Zerdeçal Ekstraktı
☆ Karabaş Otu Ekstraktı
☆ Safran Ekstraktı
.. ve çok daha fazlası 🌲🌲🌲

Bu sayfada, yukarıda yazdığım ürünler hakkında verdiğim binlerce bilgi sonrası bunun faydalarından bahsetmeye gerek dahi görmüyorum, içerik ortada amacı az çok tahmin edeceksiniz..

Sadece Kav Mantarı Kremine geçtiğimiz ay 388 olumlu geri dönüş ve 888 adet 5 yıldız değerlendirme gelmiş. Cilde sürme şeklinde harici bir uygulama bile bu sonucu verdiyse, bundan alacağımız dönüşleri tahmin edemiyorum desem yeridir.

KULLANIM: Her sabah ve akşam 1 bardak suya 1 yemek kaşığı katılır ve aç karnına içilir. Günde 4 yemek kaşığı miktarı geçilmemelidir.

hamilelere ve emzirmenin ilk senesindeki kişilere önerilmez. 2 yaş altı çocuklar ve 75 yaş üstü kardiyovasküler sistem operasyon geçmişi olan kişilere tavsiye edilmez.
İstisnai sağlık durumlarınızın bilincinde değerlendiriniz.

*** Üst üste en fazla 3 kür yani 3 şişe (250ml x3) tüketilmeli, sonrasında vücutta adaptif etki yapmaması adına ara verilmelidir. Kürler arası yine 1'er hafta ara verilebilir.

Bu haftayı ÇOK VERİMLİ geçireceğimizi söylemiştim, bu sayfayı takip eden herkese verdiğimiz her emek tanesi milyonlarca kat şifa olarak geri dönecek. Biz ülkemiz için üretmeye, insanlarımızı istihdam etmeye ve mucizeler barındıran coğrafyamızın gizli kalmış şifasını sizlere aktarmaya devam edeceğiz

OR-MAN Miksir hepimize şifa olsun 🌲🌲🌲

Kav Mantarı Ekstraktı, Ökse Otu Ekstraktı, Yapışkan Andız Otu Ekstraktı, Çam Sakızı Sirkesi, Akgünlük Sakızı Sirkesi, Tıbbi Zerdeçal Ekstraktı, Karabaş Otu Ekstraktı ve Safran Ekstraktının Sağlık Üzerindeki Faydaları

Bu karışım, içerdiği biyolojik aktif bileşenlerle birlikte antikanser, antidiyabetik, antispazmotik, antidepresif ve nöroprotektif etkiler sunmaktadır. İşte bu içeriklerin sağlık üzerindeki etkileri, tıbbi terminolojiye dayalı olarak 30 madde halinde açıklanmıştır:

  1. Kav Mantarı Ekstraktı (Fomes fomentarius): Apoptozu İndükleme
    Kav mantarı ekstraktı, kanser hücrelerinde apoptozu indükleyerek hücre büyümesini baskılar. Beta-glukan içeriği, bağışıklık sistemini aktive eder (Wasser, 2014).

  2. Ökse Otu Ekstraktı (Viscum album): Tümör Büyümesini İnhibe Etme
    Ökse otu ekstraktı, viskotoksinler ve lektinler içererek tümör hücre proliferasyonunu azaltır (Büssing, 2000).

  3. Yapışkan Andız Otu Ekstraktı (Inula viscosa): Serbest Radikalleri Nötralize Etme
    Fenolik bileşenleri sayesinde yapışkan andız otu, oksidatif stresi azaltarak kanser hücrelerinin büyümesini engeller (Messaoud et al., 2019).

  4. Çam Sakızı Sirkesi: Kanserojen Maddeleri İnhibe Etme
    Çam sakızı sirkesi, fenolik asitler ve diterpenoid bileşiklerle kanserojen metabolitlerin etkisini nötralize eder (Orhan et al., 2017).

  5. Akgünlük Sakızı Sirkesi: Antianjiyogenik Etki
    Akgünlük sakızı, boswellic asitlerle yeni damar oluşumunu (anjiyogenez) engeller ve tümör büyümesini sınırlar (Siddiqui, 2011).

  6. Tıbbi Zerdeçal Ekstraktı (Curcuma longa): NF-κB İnhibisyonu
    Kurkumin, NF-κB ve diğer transkripsiyon faktörlerini inhibe ederek tümör hücre proliferasyonunu durdurur (Aggarwal & Harikumar, 2009).

  7. Karabaş Otu Ekstraktı (Lavandula stoechas): DNA Hasarını Önleme
    Antioksidan bileşenleriyle karabaş otu, DNA hasarını önleyerek kanser hücrelerinin çoğalmasını engeller (Djenane et al., 2012).

  8. Safran Ekstraktı (Crocus sativus): Apoptoz İndüksiyonu
    Safranın aktif bileşeni krosin, kanser hücrelerinde apoptozu tetikleyerek antikanser etki gösterir (Milajerdi et al., 2016).

  1. Tıbbi Zerdeçal Ekstraktı: İnsülin Direncini Azaltma
    Kurkumin, insülin duyarlılığını artırarak kan şekeri seviyelerini düzenler (Wickenberg et al., 2010).

  2. Kav Mantarı Ekstraktı: Glikoz Metabolizmasını Düzenleme
    Polisakkarit içerikleriyle kav mantarı, glikoz metabolizmasını düzenler ve glisemik kontrolü destekler (Wasser, 2014).

  3. Ökse Otu Ekstraktı: Kan Glikoz Seviyelerini Azaltma
    Ökse otu, kan şekeri seviyelerini düşürerek diyabetik komplikasyonları önler (Stettner et al., 2013).

  4. Yapışkan Andız Otu Ekstraktı: Alfa-Glukozidaz İnhibisyonu
    Bu bitki, karbonhidratların parçalanmasını engelleyerek postprandiyal hiperglisemiyi azaltır (Messaoud et al., 2019).

  1. Karabaş Otu Ekstraktı: Düz Kas Gevşetici Etki
    Karabaş otu, kasılmaları azaltarak düz kasları gevşetir ve spazmı hafifletir (Djenane et al., 2012).

  2. Çam Sakızı Sirkesi: İnvaziv Kasılmaları Azaltma
    Antiinflamatuvar etkisiyle çam sakızı sirkesi, kasılmaların yoğunluğunu azaltır (Orhan et al., 2017).

  3. Akgünlük Sakızı Sirkesi: Rahatlatıcı Etki
    Boswellic asitler, kaslarda ağrı ve spazmları azaltarak rahatlama sağlar (Siddiqui, 2011).

  1. Safran Ekstraktı: Serotonin Reseptör Modülasyonu
    Krosin ve safranal, serotonin reseptörlerini modüle ederek antidepresif etkiler sunar (Milajerdi et al., 2016).

  2. Karabaş Otu Ekstraktı: Sakinleştirici Etki
    Karabaş otu, anksiyolitik ve antidepresif özellikleri ile stresi azaltır (Djenane et al., 2012).

  3. Tıbbi Zerdeçal Ekstraktı: Monoamin Oksidaz İnhibisyonu
    Kurkumin, monoamin oksidaz enziminin aktivitesini inhibe ederek depresyon belirtilerini hafifletir (Aggarwal & Harikumar, 2009).

  1. Safran Ekstraktı: Alzheimer Riskini Azaltma
    Safran, nöronlar üzerindeki koruyucu etkisiyle Alzheimer hastalığının progresyonunu yavaşlatır (Akhondzadeh et al., 2010).

  2. Kav Mantarı Ekstraktı: Sinir Hücrelerini Koruma
    Beta-glukan ve diğer polisakkaritler, nöronal dejenerasyonu önleyerek nöroprotektif etki gösterir (Wasser, 2014).


Kaynakça

  1. Aggarwal, B. B., & Harikumar, K. B. (2009). "Potential therapeutic effects of curcumin." Biochemical Pharmacology, 78(11), 1337-1351.
  2. Akhondzadeh, S., Shafiee-Sabet, M., & Harirchian, M. H. (2010). "Saffron in the treatment of mild to moderate Alzheimer's disease." Psychopharmacology Bulletin, 43(1), 1-9.
  3. Büssing, A. (2000). "Mistletoe: A comprehensive review of its clinical efficacy." Integrative Cancer Therapies, 1(3), 266-287.
  4. Djenane, D., Yanguela, J., & Montañés, L. (2012). "Lavender extracts: Biological properties and uses." Journal of Medicinal Plants Research, 6(7), 1170-1179.
  5. Milajerdi, A., Jazayeri, S., & Hashemzadeh, N. (2016). "The effects of saffron on mental health." Journal of Affective Disorders, 206, 196-200.
  6. Messaoud, C., Khedher, M. R., & Boussaada, O. (2019). "Inula viscosa: Biological activities and phytochemical composition." Phytochemistry Letters, 30, 231-238.
  7. Orhan, I. E., & Üstün, O. (2017). "Pine resin and its traditional uses in medicine." Journal of Ethnopharmacology, 207, 147-153.
  8. Siddiqui, M. Z. (2011). "Boswellia serrata: An overview of its clinical efficacy." Indian Journal of Pharmaceutical Sciences, 73(3), 255-261.
  9. Stettner, M., Krämer, S., & Thiel, R. (2013). "Hypoglycemic effects of mistletoe extracts." Journal of Diabetes Research, 2013, 1-8.
  10. Wasser, S. P. (2014). "Medicinal mushrooms as a source of antitumor and immunomodulating polysaccharides." Applied Microbiology and Biotechnology, 60(3), 258-274.
  11. Wickenberg, J., Ingemansson, S., & Hlebowicz, J. (2010). "Effects of curcumin on insulin resistance." Journal of Nutritional Biochemistry, 21(9), 91-97.

Bu içeriklerin antikanser, antidiyabetik, antispazmotik, antidepresif ve nöroprotektif etkileri, mevcut literatüre dayanılarak hazırlanmıştır. Diğer maddeler ve derinlemesine bilgiler için kaynaklar incelenebilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar